IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нов маникюр – 6 идеи за третата част от годината

29 август 2022 10 30

Лятото приключва, време е за промяна

Снимка: Lisa Fotios, Pexels

Снимка: Lisa Fotios, Pexels

Когато започнете да подготвяте своя гардероб и грижа за кожата за следващия сезон, не забравяйте за ноктите си. Въпреки че едноцветните лакове са класическа идея за маникюр, не може да се отрече, че някои разнообразни идеи стават все по-популярни през 2022 година.

Виждаме завръщане на модата от 2000-те години – розови очила, широки дънки, изрязани топове и високи кокове. За ноктите това означава, че оставяме място за по-различни стилове, включващи многостранен блясък, цветни щрихи и допълващи се нюанси.

Колкото и популярни да са дизайните, вдъхновени от 2000-те години, ремиксът на основните цветове, заедно с неоновите, също ще имат своя момент. Като например търсенето на синьо и червено със забавен привкус на диня или деним. Потърсете вдъхновение от вашите летни спомени като дете – носталгията по миналото винаги създава идеална идея за следващия маникюр.

Нов маникюр – 6 идеи за втората част от годината

Многоцветен френски

Френският маникюр винаги ще бъде класически избор за ноктите, но тази година всичко се върти около многоцветните връхчета, които заменят обикновения бял цвят. Различните цветове върху всеки нокът създават повече настроение и удължават емоциите от лятото. Експериментирането с нови нюанси, които досега не са били част от вашия маникюр, е почти задължително, за да излезете от зоната си на комфорт и да покажете своята индивидуалност.

Друг модерен начин да промените класическия френски маникюр е като изберете ярки неонови върхове. Ако не сте почитател на прекалено ярките нокти, но все пак искате да изпробвате тенденцията, лакирайте с неон само върховете на пръстите, създавайки нещо уникално и красиво.

Ретро завъртулки

Според маникюристите, идеите за ретро завъртулки все повече набират скорост в социалните мрежи. Независимо дали са направени с няколко нюанса от един и същи цвят, или са комбинирани няколко горещи и студени тонове, завъртулките са игрив начин да посрещнете новия сезон.

Нюанси синьо

Като се има предвид, че зелениката е цветът на годината, тя, заедно с почти всеки друг нюанс на синьото, е сред популярните в лакирането. Тенденцията е да се избират различни нюанси – пастелно до светлосиньо. Това е страхотен цвят за носене както самостоятелно, така и за смесване с други цветове.

За особено актуален маникюр, маникюристите препоръчват да изберете игрив тюркоазен лак. Той може да бъде съчетан със сребрист блясък, създавайки чудесен завършек на всички кадифени есенни дрехи.

Неоново омбре

Вместо да се ограничавате само до един плътен нюанс, ноктите ви може да се превърнат в платно на изкуството. Неоновото омбре е чудесен начин да създадете фин и цветен маникюр, контрастиращ изцяло на мрачното и дъждовно време, характерно за есента и зимата. Още по-хубавото е, че този стил може да се постигне с много неонови цветове наведнъж, стига да сте готови за експерименти.

Перлени нокти

Ако предпочитате неутрални дизайни или онази „глазирана поничка“ на Хейли Бийбър, имате късмет през тази година.

Маникюрите, които имитират външния вид на миди със кадифено покритие са на мода. Ако сте почитатели на минималистичните дизайни, избирането на нюд основа, върху която да поставите съвсем малко блясък, е точният избор за вас. Хубавото на този маникюр е, че може да се съчетава с всички дрехи, оставяйки вниманието да бъде насочено само към тях.

Минималистично изкуство

Още една идея за минималистите сред нас. Този път обаче върху нюд основата ще създадем малко повече изкуство, с което да издигнем дизайна на по-горно ниво. Рисуването на различни линии по целия нокът е популярно от много дълго време, но през последните години беше позабравено за сметка на по-странни и смели дизайни. Сега обаче стилът се завръща и ние не можем да бъдем по-щастливи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари